donderdag 8 september 2011

De olijfboom

Nadat onze vorige olijfboom de winter niet heeft overleefd, hebben we dit jaar toch weer een nieuwe gekocht.
Ondanks de regenachtige zomer groeit hij als de beste!!
Wie o wie heeft "DE TIP" om deze olijfboom mee te nemen naar volgend jaar zomer.

6 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Hij is prachtig ... heb er ook 1 en die doet het prima toen hij in pot zat dekte ik die in de winter altijd af met stro en noppenfolie ... maar heb hem nu in de volle grond sinds 2 aar en doet het prima veel geluk ermee ....lieve groet rosita

Granny's Place zei

Bij mij heeft een het overleefd en een niet, niets aan gedaan. Maar daar de mooiste er nog is wil ik zeker dat hij het dit jaar ook overleefd dus ik hou je post in de gaten!

Linda zei

Hoi,
Ik heb al een jaar of 5 een olijfboom. Die van mij is niet ze heel groot dus ik zet hem meestal zo in november bij mij in de garage/schuur. In ieder geval vorst vrije ruimte. En dan zo in maart weer naar buiten gaat al jaren goed. Dan alleen niet vergeten zo af en toe water geven. Succes ermee.
Groetjes, Linda

Silvia zei

Hoi,hoi,Ik ben zelf woonachtig in Hongarije. En ik kan je vertellen, ze pakken hier alles in... Zo hebben ze hier matten in groot en klein formaat, (soort kokos) die je om de planten/wortels kunt binden.Die kun je vermoedelijk gewoon in een tuincentrum krijgen. Succes!

Chris zei

Vandaag bij Rob's grote tuinverbouwing op sbs6 ging het ook over olijfbomen,hij heeft er tips over gegeven hoe dat de olijfboom de winter kan overleven,anders morgenochtend de herhaling bekijken of programma gemist...

Anoniem zei

Hoi,

Je moet hem inpakken met een jute zak... ik zet hem zelf binnen, gewoon in de huiskamer! !x per week een plensje water... hij houdt nl. van warm!
Groeten Sandra